Subway Clash Remastered

Διαφήμιση728×90
Διαφήμιση336×280

Περιγραφή παιχνιδιού

Το παιχνίδι Subway Clash Remastered ανήκει στην κατηγορία 3D. Έχει βαθμολογία 87% και έχει παιχθεί 8644 φορές. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις και τα παιχνίδια Kogama: KoWaRa και ShooterZ.io.


Οδηγίες παιχνιδιού: Δείτε μέσα στο παιχνίδι.
Διαφήμιση300×250

Οδηγείς έναν πεζοναύτη σε μάχη για την ελευθερία, με την κάμερα πίσω από την πλάτη του. Το Subway Clash Remastered είναι shooter τρίτου προσώπου σε τρισδιάστατο περιβάλλον, και η βαθμολογία μετράει ανά ομάδα, άρα η νίκη έρχεται μόνο αν βοηθήσεις και τους συμπαίκτες σου. Εδώ παίζεται στον υπολογιστή.

Τρέχει με webGL στον browser. Για άλλα παιχνίδια με όπλα και στόχο, δες την κατηγορία Σκόπευση.

🎮

Ομαδική μάχη

Αναλαμβάνεις τον πεζοναύτη σου και μπαίνεις στη μάχη μαζί με την ομάδα σου. Επειδή οι πόντοι μετράνε συλλογικά, δεν αρκεί να επιζήσεις, πρέπει να συμβάλεις στη νίκη της ομάδας. Τα πλήκτρα χειρισμού θα τα βρεις στις οδηγίες του.

ΧειρισμόςΔες τις οδηγίες του παιχνιδιού
💡

Για να κερδίζει η ομάδα

  • Μένε κοντά στους συμπαίκτες σου αντί να τρέχεις μόνος.
  • Χρησιμοποίησε κάλυψη πριν ανοίξεις πυρ.
  • Θυμήσου ότι το σκορ είναι ομαδικό, κάθε βοήθεια μετράει.
📊

Λεπτομέρειες παιχνιδιού

Πλατφόρμες
Υπολογιστής
Βαθμολογία
87.10% (124 ψήφοι)
Φορές που παίχτηκε
8.644
❓

Συχνές ερωτήσεις

Είναι ομαδικό;

Ναι, η βαθμολογία υπολογίζεται ανά ομάδα.

Τι οπτική έχει;

Τρίτου προσώπου, με την κάμερα πίσω από τον ήρωα.