Spite and Malice

Διαφήμιση728×90
Διαφήμιση336×280

Περιγραφή παιχνιδιού

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να ξεφορτωθείς όλες τις κάρτες από τις στοίβες και να τις τοποθετήσεις στο κέντρο. Η πρώτη κάρτα που μπαίνει στο κέντρο είναι ο άσος.Το παιχνίδι Spite and Malice ανήκει στην κατηγορία Puzzle. Έχει βαθμολογία 82% και έχει παιχθεί 57888 φορές. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις και τα παιχνίδια Best Classic Solitaire και Spider Solitaire Classic Gameboss.


Οδηγίες παιχνιδιού: Αυτό το παιχνίδι παίζεται με το ποντίκι.
Διαφήμιση300×250

Σε αυτό το παιχνίδι τράπουλας κερδίζει όποιος αδειάσει πρώτος. Στο Spite and Malice σκοπός σου είναι να ξεφορτωθείς όλα τα φύλλα από τις στοίβες σου, στήνοντάς τα στο κέντρο του τραπεζιού με τη σωστή σειρά, πάντα ξεκινώντας από τον άσο.

Είναι στην Τράπουλα και στα παζλ του site, παίζεται σε υπολογιστή, κινητό και τάμπλετ και έχει βαθμό 4.14 από 342 ψήφους.

🎮

Η σειρά στο κέντρο

Κάθε στοίβα στο κέντρο ανοίγει με έναν άσο και μετά ανεβαίνει με τη σειρά. Παίρνεις φύλλα από τις στοίβες σου και τα τοποθετείς εκεί που χωράνε. Μόλις δεν μείνει κανένα φύλλο στις στοίβες σου, το παιχνίδι είναι δικό σου.

Μετακίνηση φύλλουΚλικ και σύρσιμο
Στο κινητόΆγγιγμα
💡

Πώς αδειάζεις γρηγορότερα

  • Ο άσος πάει στο κέντρο αμέσως μόλις εμφανιστεί.
  • Κοίτα ποιο φύλλο χρειάζεται κάθε στοίβα στο κέντρο και κράτα το αν το έχεις.
  • Μην κλείνεις φύλλα που θα χρειαστείς σε λίγο κάτω από άλλα.
📊

Λεπτομέρειες παιχνιδιού

Πλατφόρμες
Υπολογιστής, Κινητό, Tablet
Βαθμολογία
82.75% (342 ψήφοι)
Φορές που παίχτηκε
57.888
❓

Συχνές ερωτήσεις

Ποιος κερδίζει;

Όποιος ξεφορτωθεί όλα τα φύλλα από τις στοίβες του.

Με ποιο φύλλο ξεκινά το κέντρο;

Με τον άσο.